MENU
klinika
Prof. Edvin Prifti

Çfarë është sëmundja e arterieve koronare?

Kirurgjia shpëtuese

Ç’duhet të dini për vrimën në zemër!

Në këtë defekt shumë të zakonshëm në klinikën e përditshme, ekziston një vrimë në murin...

E pabesueshme!

Thonjtë janë tregues i shëndetit tuaj!

A e dini që thonjtë mund të zbulojnë gjurmë për shëndetin tuaj të përgjithshëm? Një...

Rreziqet dhe pasojat

Lindje me operacion? Gjithçka që nënat duhet të dinë…

Ka pothuajse 4 milionë lindje në vit në Shtetet e Bashkuara dhe pavarësisht nga të...

Zbuloni vlerat ushqyese!

Pse ushqimet jeshile janë kaq të mira për shëndetin?!

Ato janë ushqime shumë të mira për shëndetin, të pasura me të gjitha llojet e...

Respektoni këto 6 pika

Si të mbrojmë trurin nga dëmtimet?

Ushqyerja jonë është më e pasur se një herë e një kohë, por në të...

“Baktervrasësi i parë”

Si u zbulua antibiotiku i parë në botë?

Historia e penicilinës… “Kur u zgjova vetëm pas agimit më 28 shtator 1928, unë nuk...

Zbulime dhe libra

“Babai i psikologjisë dhe psikoterapisë”

Autori dhe historiani Hauard R. Terner thotë: “Anekënd botës islame, spitali si institucion po zhvillohej...

Mënyra natyrale

Lehtësimi i sinusitit!

Presioni dhe dhimbja nga problemet e sinusit mund të jenë të lehta ose mjaft të...

Faktorët e rrezikut

Përse shkaktohet mpirja?

Termi “nerv i rrudhur” është emri që i jepet ndjesisë se dhimbjes ose mpirjes së...

Raste të konfirmuara

Po rrezikohemi nga Poliomieliti?

Një virus i rrallë, por shkatërrimtar i poliomelitit duket se është bërë një rrezik në...

Sytë pasqyrë e shëndetit

Shenjat paralajmëruese që sytë tuaj tregojnë!

Sytë mund të jenë një dritare për shpirtin, por ato gjithashtu ofrojnë shumë informacione rreth...

Reklama