MENU
klinika
Mbrojtësit e shëndetit!

Çfarë janë kundëroksiduesit?

Zbulime!

Çfarë po ndodh me jetëgjatësinë njerëzore?

Me rritjen e jetëgjatësisë njerëzore, popullsia e botës po plaket me ritme shumë më të...

Stil jetese!

Çfarë të bëni për një shëndet të mirë mendor!

Tashmë dihet se ekziston një lidhje e fortë ndërmjet formës së mirë fizike dhe shëndetit...

Simptomat!

A mund të jetë kjo një goditje në zemër?

Sëmundja e zemrës është shkaku kryesor i vdekjes në SHBA – 1 në çdo 4...

Rregulla të reja!

Çfarë duhet të bëjmë pas një infarkti?

Pas një infarkti të kaluar dhe dalja nga spitali pas ndihmës mjekësore, kërkon një vëmendje...

Këshilla praktike

Kujdes nyjet tuaja!

Nëse  doni të gëzoni shëndet të mirë, kushtojini vëmendje pjesëve të trupit që ju ndihmojnë...

Merrni këto masa!

Fëmija juaj urinon shpesh gjatë natës?!

Enureza Nokturne quhet në termin mjekësor urinimi i pavullnetshëm i fëmijëve në gjumë gjatë natës....

Ushqyerje e kujdesshme!

A ndikon me të vërtetë sheqeri në kolesterolin tuaj?

Nëse jeni si shumica e njerëzve, që mendojnë se vezët ose karkalecat janë më të...

Prindër, informohuni!

Virus vdekjeprurës te fëmijët?!

Ditët e fundit kemi dëgjuar të shqetësuar për disa vdekje të fëmijëve ndodhura në SHBA,...

Sindroma e tunelit karpal

Disa shkaktarë të mpirjes së dorës!

Sindroma e tunelit karpal (STK) është një sëmundje ku një prej nervave kryesorë që kontrollon...

Shqetësuese!

Pezmatimi i veshkave dhe fshikëzës urinare

Sëmundja e aparatit urinar, është një sëmundje serioze e cila karakterizohet me mahisjen e glomerulave...

Teknika dhe zgjidhje

Kush janë vrasësit më të mëdhenj të përqendrimit?

Nëse keni probleme me përqendrimin herë pas here, keni të drejtë pasi bota e sotme...

Reklama