MENU
klinika
Çfarë i shkakton?

Ethet reumatike ndikojnë në funksionin e zemrës

Mësoni çfarë është?

Simptoma të stenozës së valvulave pulmonare?

Stenoza pulmonare është një gjendje e shkaktuar nga ngushtimi i grykës së valvulave pulmonare. Stenoza...

Terapia

Probleme me valvulat e zemrës? Mësoni shkaqet!

Shumë probleme të valvulave të zemrës identifikohen së pari nga prania e një “zhurme” ose...

Me siguri edhe tuajën

Molla kuron plot 15 sëmundje!

Molla është një nga frutet më të shëndetshëm dhe më kurues në të gjithë botën....

Kujdes!

Prerjet mund të përhapin këtë infeksion lëkure!

Erisipela është një lloj i infeksionit të lëkurës. Ndikon në shtresën më të jashtme të...

Parandalimi dhe trajtimi

Mungesa e kësaj enzime ndikon në funksionin e organeve

Sëmundja Gaucher është një çrregullim gjenetik i rrallë në të cilin një personi i mungon...

Gjenetike

Sindroma që shkakton vonesë në zhvillimin mendor të fëmjëve

Sindroma Sjogren-Larsson ( SLS ) është shkaktuar nga mutacione në një gjen të quajtur aldehide...

ALD, e lindur në metabolizëm

Transplanti i qelizave si zgjidhje e vetme për këtë sëmundje

ALD është një sëmundje e lindur që ndikon në metabolizëm. Metabolizmi është procesi që trupi...

Do t’ju shpëtojë

Kuron hemorroidet dhe pastron ulcerën!

Gështenja e egër ka kurorë të dendur e të rrumbullakët e përdoret si pemë zbukuruese,...

Parandalimi

Mendoni se keni infeksion bakterial të gojës? Simptomat!

Angina Ludvig është një infeksion i pjesës së poshtme të gojës nën gjuhë. Kjo ndodh...

Kur duhet të shkoni tek mjeku?

Celulitisi infeksioni serioz i lëkurës, simptomat dhe trajtimi!

Celulitisi është një infeksion i zakonshëm bakterial, potencialisht serioz i lëkurës. Lëkura e prekur duket...

Trajtimi i plagëve!

Çfarë të bëni nëse sulmoheni nga kafshët!?

Shumë prindër supozojnë se fëmijët kanë më shumë gjasa të kafshohen nga kafshë të çuditshme...

Reklama