MENU
klinika
Kujdes me ushqimet!

Mësoni si vritet bakteri i Listerisë

Probiotikët

Ekzistojnë edhe baktere të mira që duhet t’i marrim?!

Probiotikët shpesh quhen ‘baktere të mira’, sepse mbajnë organizmin tuaj të shëndetshëm. Probiotikët janë baktere dhe...

Shqetësuese!

Mund të pësosh infarkt nga menopauza

Me fjalën menopauzë kuptojmë ndalimin e menstruacioneve (periodave). Është një gjendje që e kalojnë të...

Disa kura popullore!

Hernia diskale po ju vështirëson jetën?

Midis dy vertebrave të shtyllës kurrizore ndodhet një kërc në formë jastëku apo disku, i...

Do na falenderoni!

Veproni kështu nëse ju dhemb gjuri!

Gjuri juaj është kompleks dhe si rezultat, në shumë kushte të zakonshme apo lëndime mund...

Kujdes!

Kërcënuese për jetën tuaj!

Niveli i tepërt i kaliumit në gjak mund të jenë kërcënuese për jetën. Hiperkalemia është...

Bëni kujdes!

Kjo sëmundje mund të shkaktoj edhe tumor!

Pankreasi është një gjendër me gjatësi prej 13 cm. Ndodhet në pjesën e sipërme të...

Lexoni lajmin!

Doni të bini menjëherë nga pesha?

Shtimi i dhjamit në organizëm është pasojë e ushqimit të tepruar, domethënë merren më tepër...

Prindër, ruani fëmijët!

A e dini se çfarë është sëmundja e pestë?

Megjithëse sëmundja e pestë është më e zakonshme te fëmijët, të rriturit mund ta kenë...

Veproni kështu!

Keni ndjeshmëri në dhëmbët tuaj?

Prishja e dhëmbëve ose kariesi dentare, mund të ndodh tek të gjithë, por është një...

Disa kura

Mësoni çfarë e shkakton tharjen e syve tuaj!

Syri i thatë është një gjendje e shkaktuar nga prodhimi i sasisë së ulët ose...

Çfarë është cistiti?

Nëse keni probleme gjatë urinimit atëherë…

Inflamacioni i fshikëzës zakonisht shkaktohet nga një infeksion, por cistiti gjithashtu mund të sjellë nga...

Reklama