MENU
klinika
Vitiligo

Si parandalohen njollat e bardha në lëkurë?

Sindroma Sjogren

Sindroma e Sjogren është një sëmundje kronike autoimune që shkakton shkatërrimin e gjëndrave  që prodhojnë...

Hipotiroidizmi

Tiroiditi i Hashimotos prek më shumë gratë apo burrat?

Kjo sëmundje autoimune parandalon tiroidin tuaj që të funksionojë siç duhet. Tiroiditi i Hashimotos është...

Bisfosfonatet

Si të parandaloni thyerjen e kockave?

Bisfosfonatet janë një grup barnash që përdoren për të ndihmuar në parandalimin dhe trajtimin e...

Rekomandohet te fëmijët

Si ta përdorni gështenjën kundër diarresë!

Frutat e gështenjës kanë vlerë të lartë ushqyese e dietike. Ato përmbajnë rreth 40% niseshte...

Glutamat

Nxit kujtesën, por shkakton probleme të tjera!

Glutamat është neurotransmetues i cili prodhohet në trupin tuaj dhe gjendet gjithashtu në shumë ushqime....

Historia mjekësore

A shërohet klaustrofobia?

Klaustrofobia është një nga llojet e çrregullimeve mendore në të cilat një person ka frikë...

Dietë

Çfarë duhet të hanë pacientët me lupus?

Lupus është sëmundje autoimune në të cilën sistemi imunitar gabimisht sulmon qelizat dhe indet e...

Kampylobacter

Paraliza që zgjat disa javë shkaktohet nga…

Kampylobacter është një bakterie që shkakton infeksione të zorrëve që mund të çojnë në komplikime...

Lexoje dhe përgatit kurën!

Ky frut është ilaç për kurimin e diarresë dhe stomakut

Ftoi është një frut i shijshëm që përdoret për vetitë e mira terapeutike që ka....

Sindroma Uremik Hemolitik

Kjo sindromë shkatërron veshkat!

Rreth 5 deri në 15 për qind e infeksioneve të Escherichia coli (STEC) çojnë në...

Mikrobiologji

Kjo kërpudhë shkaktare e shumë sëmundjeve!

Kërpudha Aspergillus fumigatus shkakton sëmundje alergjike, sëmundje të frymëmarrjes dhe infeksione të qarkullimit të gjakut....

Reklama