MENU
klinika
Ndalon frymëmarrja në gjumë?

Gërhitja/ Si të shpëtosh nga ajo

Fakte mjekësore

Enigma te diabetikët

“1 në 7 amerikanë kanë diabet, dhe shumë prej tyre as nuk e dinë se...

Qetësimi natyral i kokës

Vajrat esenciale dhe vitaminat që qetësojnë dhimbjen e kokës

Dhimbjet e kokës nganjëherë mund të shërohen natyrshëm. Ilaçe bimore mund të ndihmojnë njerëzit që...

Kujdes këtë mikrob!

Pasojat e prekjes së hundës

Kërkime të reja konfirmojnë që veprimi jo i këndshëm i gishtit në hund, gjithashtu nuk...

Çfarë tregohet në sy?

Shenja të pazakonta për kancerin e mushkërisë

Në fazat e hershme, kanceri i mushkërive zakonisht nuk ka simptoma që mund t’i shihni...

Barnat tradicionale

Si lindi “eliksiri i pavdekësisë”?

Nuk ka të dhëna të besueshme për të ditur se kur filloi përdorimi i bimëve...

Mbikëqyrja e veçantë nga prindërit

Kujdesi me përdorimin e ilaçeve te fëmijët

Me nisjen shkollës, shpeshherë vjen një shtim i ftohjeve, dhe fëmijët preken njëri pas tjetrit...

Qelizat staminale

Terapi standarde për mbi 85 probleme shëndetësore!

Qelizat staminale janë tullat që ndërtojnë jetën dhe kordoni kërthizor i bebes suaj është një...

Arritje e madhe!

Përdorimi i valvolave kardiake te njerëzit!

Jo shumë kohë pas zëvendësimit të parë valvolar kardiak me një protezë mekanike, kirurgët filluan...

Mësojeni!

Ngjyra e zbehtë e fytyrës shkaktohet nga…

Dehidrimi Dehidrimi mund të ndodhë nëse nuk pini sa duhet ose humbisni shumë lëngje. Atëherë...

Mungesa e vitaminës B12

Çfarë e shkakton humbjen e menjëhershme të kujtesës?

Është normale të harrosh një fjalë, të mos kujtosh për momentin ku le çelësat e...

Evoluim

A janë vaksinat e ardhmja në luftën kundër kancerit?

Një vaksinë e personalizuar mbajti nën kontroll zhvillimin e kancerit, kur u përdor në një...

Reklama