MENU
klinika
5 ushqimet që iu vinë në ndihmë!

Doni të largoni metalet e rënda nga organizmi?

Çfarë mund të bëj për të parandaluar këtë?

Shpesh zgjohem me dhimbje qafe në mëngjes

Një në pesë njerëz fle më pak se gjashtë orë në natë – një prirje...

Po rreziku im?

Babai im dhe të dy gjyshërit e mi vdiqën nga sëmundja

Rreziku specifik i një individi nga kanceri i prostatës mund të ndryshojë. Për shembull, ndërsa...

Studimi i ri

Vitamina D është thelbësore për forcën e muskujve

Mungesa e vitaminës D është e lidhur me shëndetin e dobët të muskujve tek të...

Ato mund të ndikojnë në testet tuaja mjekësore

A merrni suplemente Biotine?

Shtojcat e biotinës, të marra shpesh për të përmirësuar flokët, lëkurën dhe thonjtë, mund të...

Stina e mandarinave mbërriti?

Çfarë ndodh nëse hamë dy në ditë?

Të shijshme dhe të sezonit, mandarinat në vjeshtë janë një kurë e vërtetë për shëndetin...

Çfarë analizash duhen bërë?

Testet e hershme të funksionit të mëlçisë

Në këto raporte të rasteve të hershme dhe studime shkencore, mjekët dhe studiuesit deklaruan se...

Historia e Grigor

Ilaçet që shmangin komplikimet e prostatës

Gjashtëdhjetë e pesë-vjeçari Grigor kurrë nuk dyshonte se shëndeti i tij nuk ishte në rregull....

Ja çfarë thotë studimi!

Kafeina shkakton migrenë?

Dhimbjet e kokës shkaktojnë dhimbje në mënyra të ndryshme. Disa fillojnë nga një dhimbje e...

Rreziqet që iu kanosen

Mos qëndroni vetëm pas kirurgjisë kardiake!

Vetmia mund të bëjë që të ketë një numër të madh të pacientëve me zemër...

Ja çfarë duhet të bëni kur keni kriza

Cilat janë simptomat e kolitit ulcerativ?

Trakti  tretës është rruga që ushqimi bën nëpër trup pasi ta keni ngrënë. Ushqimi shkon...

A mund t'i ndihmojë kjo të tjerët?

Gjeni që mbron gruan nga zhvillimi i Alzheimerit

A mundet  që një mutacion gjenetik i rrallë i një gruaje një ditë të ketë...

Reklama