MENU
klinika
Anafilaksia

Reaksioni i rëndë alergjik që shkakton vdekje!

Kuron mbi 10 sëmundje

Limoni dhe vlerat e tij kurative!

Limoni është një frut shumë kurativ i familjes së agrumeve, madje mëse i pëlqyeri ndër...

Adoleshentët dhe të rinjtë

Paraliza e gjumit, kujdes!

Kjo gjendje ndodh më shpesh tek adoleshentët, njerëzit në të njëzetat apo të tridhjetat, por...

Sedativët

Efektet anësore të barnave qetësues!

Barnat qetësues janë të dobishëm për trajtimin e problemeve të ankthit dhe gjumit, por përdorimi...

Melanoma

Kanceri i lëkurës nuk shfaqet vetëm në sipërfaqe!

Melanoma është forma më e rrezikshme e kancerit të lëkurës. Është kanceri i pestë më...

Kujdes me ushqimet!

Mësoni si vritet bakteri i Listerisë

Listeria merret nga një grup bakteresh që zakonisht gjenden në tokë, ujë dhe disa kafshë....

Probiotikët

Ekzistojnë edhe baktere të mira që duhet t’i marrim?!

Probiotikët shpesh quhen ‘baktere të mira’, sepse mbajnë organizmin tuaj të shëndetshëm. Probiotikët janë baktere dhe...

Shqetësuese!

Mund të pësosh infarkt nga menopauza

Me fjalën menopauzë kuptojmë ndalimin e menstruacioneve (periodave). Është një gjendje që e kalojnë të...

Disa kura popullore!

Hernia diskale po ju vështirëson jetën?

Midis dy vertebrave të shtyllës kurrizore ndodhet një kërc në formë jastëku apo disku, i...

Do na falenderoni!

Veproni kështu nëse ju dhemb gjuri!

Gjuri juaj është kompleks dhe si rezultat, në shumë kushte të zakonshme apo lëndime mund...

Kujdes!

Kërcënuese për jetën tuaj!

Niveli i tepërt i kaliumit në gjak mund të jenë kërcënuese për jetën. Hiperkalemia është...

Bëni kujdes!

Kjo sëmundje mund të shkaktoj edhe tumor!

Pankreasi është një gjendër me gjatësi prej 13 cm. Ndodhet në pjesën e sipërme të...

Reklama