MENU
klinika
Shkaqet e mundshme

Ankthi pas ngrënies deri tek sulmet në zemër

Prisni deri në 39 javë, nëse mundeni!

Lëreni fëmijën të caktojë datën e lindjes!

Ne priremi të mendojmë për shtatzëninë si të qëndrueshme për 9 muaj. Por idealisht duhet...

Një raport i ri studimor

Dremitja ndihmon parashkollorët në të mësuar!

Gjumi pasdite mund të rrisë kujtesën dhe të mbështesë mësimin tek parashkollorët, thuhet në një...

Çfarë duhet të bëni?

Djegiet e rastësishme në shtëpi si t’i trajtojmë?

Djegiet e rastësishme mund të ndodhin kudo në shtëpi dhe ato nuk shkaktohen gjithmonë nga...

Distrofia muskulare Duchenne

Si t’i ofrojmë Mirit një jetë të zakonshme?

Pak muaj pas lindjes së Mirit në janar 2007, një test i gjakut zbuloi se...

Tre zgjidhjet kryesore

Plani që ju nevojitet për shpëtimin e lëkurës tuaj të thatë!

Këshillat e reja të ekspertëve sugjerojnë se duhet më shumë se dy litra në ditë...

Vuante nga një sëmundje e rëndë gjaku

Nuk mund të mbijetonte, sot Teo po mbërrin 20 vjeç

Kur djali i Xhenit lindi, ai u testua për drepanocitozën, sëmundjen e qelizave të gjakut,...

Studimi i ri

Pijet dietike, a ndikojnë në peshën e trupit?

Sipas një studimi të ri, të rriturit mbipeshë dhe obezë që pinë pije diete marrin...

Çfarë presim pas operacionit?

Kirurgjia zëvendësuese e nyjeve, kur është e nevojshme?

Kirurgjia e zëvendësimit të nyjeve heq pjesët e dëmtuara ose të sëmura të një të...

Mundësitë dhe llojet

A trajtohet alkoolizmi? Mësoni kur është koha e duhur!

Problemet që lidhen me alkoolin – që rezultojnë nga pirja e tepërt, shumë shpejt ose...

Bëni kujdes me barnat!

Pse ndodhin vazhdueshëm dhimbjet e kokës?

Shumica prej nesh vuajnë nga dhimbje koke kohë pas kohe. Disa janë të buta. Të...

Dëmtimet dhe hapat që duhet të ndiqni!

Mbroni tendinat tuaja duke parandaluar problemet

Ju ndoshta keni dëgjuar për dëmtime të cilat ndodhin gjatë ushtrimit të sporteve të ndryshme....

Reklama