MENU
klinika
Efektet pozitive

20 sëmundjet që shëron bananja

Simptomat

Çfarë është inflamacioni akut dhe çfarë duhet të dini rreth tij?

Inflamacioni është përgjigja normale mbrojtëse e trupit ndaj një dëmtimi, acarimi ose operacioni. Ky proces...

Lëndim i thonjve

Çfarë e shkakton sëmundjen e Severit?

Sever-i është një lëndim i rëndë i thonjve që ndodh tek fëmijët. Është e dhimbshme...

Fasciiti i shputës

Ju dhemb shputa e këmbës?

Fasciiti i shputës është një gjendje inflamatore. Kjo ndodh në pjesën e shputës, e cila...

Shkaqet dhe simptomat

Çfarë është Deformimi Haglundit?

Deformimi Haglund është një zgjerim i kockave në anën e pasme të shpinës ose në...

Zbatoni këto këshilla

4 hapa se si të shpëtoni nga puçrrat në fytyrë!

Nëse në fytyrën tuaj ose pjesë të tjera të trupit shfaqen puçrra, zakonisht ky është...

Nervi Radial

Çfarë e shkakton mosfunksionimin e nervit në pjesën e krahut?

Mosfunksionimi i nervit radial është një problem me nervin radial. Ky është nervi që filllon...

Shkaqet

Buerger, sëmundja që prek venat dhe arteriet tek gjymtyrët

Sëmundja e Buerger është një sëmundje e rrallë e arterieve dhe venave në krahë dhe...

Metoda

Si bëhet rivendosja e gishtave të prerë ose ndryshe replacioni

Replacioni është ri-instalimi kirurgjik i një gishti, dore ose krahu që është prerë tërësisht nga...

Detajet

Çfarë e shkakton dhimbjen e krahëve?

Dhimbja e krahëve mund të shkaktohet nga një shumëllojshmëri e gjerë problemesh, duke filluar nga...

Provojeni

Kjo përzierje me sodë bukë heq pikat e zeza të fytyrës!

Vizita nëpër qendrat e kozmetikës nuk rezulton gjithmonë efektive kur është fjala për të larguar...

Rreziqet

Si nxirret lëngu nga nyjet nëpërmjet artrocentezës?

Çfarë është artrocenteza? Artrocenteza (e quajtur edhe aspiracioni i përbashkët) është një procedurë ku një...

Reklama