MENU
klinika
Metoda

Si bëhet rivendosja e gishtave të prerë ose ndryshe replacioni

Detajet

Çfarë e shkakton dhimbjen e krahëve?

Dhimbja e krahëve mund të shkaktohet nga një shumëllojshmëri e gjerë problemesh, duke filluar nga...

Provojeni

Kjo përzierje me sodë bukë heq pikat e zeza të fytyrës!

Vizita nëpër qendrat e kozmetikës nuk rezulton gjithmonë efektive kur është fjala për të larguar...

Rreziqet

Si nxirret lëngu nga nyjet nëpërmjet artrocentezës?

Çfarë është artrocenteza? Artrocenteza (e quajtur edhe aspiracioni i përbashkët) është një procedurë ku një...

Arsyeja

A është normale të ndjehesh i sëmurë gjatë dhënies së gjakut?

Disa javë më parë bëra analiza gjaku. Kurrë nuk kisha tërhequr gjak para dhe kjo...

Pse bëhet dhe kur keni nevojë

Çfarë është Kirurgjia e shtyllës kurrizore?

Mjekët bëjnë kirurgji të shtyllës kurrizore për të ndihmuar njerëzit me skoliozë ( është një...

Përgjigja

A shkaktojnë alergjitë Astmë?

A shkakton alergji astma? Përgjigjja për këtë pyetje është: po dhe jo. Njerëzit kanë më...

Çfarë duhet të dini?

Çfarë është mukusi në urinë?

Mukusi është një substancë e trashë dhe e hollë që mbulon dhe lag pjesë të...

Çfarë është?

Test i kulturës së baktereve

Çfarë është testi i kulturës së baktereve? Bakteret janë një grup i madh organizmash me...

Mësojeni!

Çfarë është lëndimi traumatik i trurit?

Dëmtimi traumatik i trurit, i quajtur edhe TBI, është dëmtim i menjëhershëm i trurit. Kjo...

Detajet

Cilat janë çrregullimet e hipofizës?

Gjëndra e hipofizës është një organ i vogël, me madhësinë e një kokërre bizele, gjendet...

Detajet

Çfarë duhet të dini për sinusitin?

Nëse jeni ndjerë i mbytur ose i ngopur, duke u zgjuar me dhimbje koke dhe...

Reklama