MENU
klinika
Simptomat dhe trajtimi

Çfarë është një konsumimi i kornesë së syrit?

Mjekja 89-vjeçare

Kirurgia më e vjetër në botë, vazhdon të operojë 4 ditë në javë!

Për ata prej nesh që janë nën moshën 80 vjeç, a keni menduar ndonjëherë se...

Diagnostifikimi

Çfarë është Bronkioliti? Simptomat dhe trajtimi

Bronkioliti është një infeksion i zakonshëm i mushkërive tek foshnjat dhe fëmijët e vegjël. Kjo...

Diagnostifikimi

Çfarë është dhimbja e gjirit tek gratë?

Dhimbja e gjirit është çdo nivel parehatie ose dhimbje në një ose të dy gjinjtë....

Trajtimi!

Çfarë është sindroma e lodhjes kronike?

Sindroma e lodhjes kronike (CFS) është një sëmundje që ju bën që të jeni aq...

Simptomat

Çfarë është sindroma e djegies së gojës?

Sëmundja e djegies së gojës (BMS) është një kusht që shkakton dhimbje dhe siklet në...

Studimet

Çaji jeshil dhe efektet anësore

Çaji jeshil është një ndër çajërat bimorë më të vjetra të njerëzimit. Atij iu dha...

Përse ndodhin dhe trajtimi!

Dridhjet e pavullnetshme të qepallave të syve?

Blefarospazma është një gjendje e rrallë që shkakton qepallat të dridhen ose ose tronditen. Ju...

Testet

Gurët e fshikëzës së urinës, si t’i trajtoni

Gurët e fshikëzës janë kristale të vogla që formohen në urine. Ata janë të vështirë...

Endokarditi bakterial

BE, infeksioni kërcënues për jetën

Endokarditi bakterial ose infektiv (BE) është një lloj infeksioni. Kjo ndodh tek valvulat dhe tek...

Angina

Dhimbjet dhe presioni në gjoks, shkaqet dhe trajtimi

Angina është një gjendje e zemrës që shkakton dhimbje gjoksi ose presion. Megjithatë, jo të...

Alternative

Efektet e mira të majdanozit

A e dinit se lëngu që përftohet nga shtrydhja e majdanozit ka efekte mjaft të...

Reklama