MENU
klinika
Mësoni përfitimet!

Protezat që zëvendësojnë një gjymtyrë të humbur

Këshilla

Si ta kuroni gripin me kushtet e shtëpisë

Gripi është dhe viroza më e përhapur në këto ditë të ftohta. Ndryshimi i klimës...

Çfarë janë dhe shkaku?

Njollat në formë harte që krijohen ne gjuhë!

Gjuha “gjeografike” karakterizohet nga arna të parregullta në sipërfaqen e gjuhës. Kjo i jep asaj...

Simptomat dhe komplikimet

Dhëmbët e pjekurisë, të fundit që dalin në gojë!

Dhëmbët e pjekurisë mund të shkaktojnë dhimbje, dëmtime të dhëmbëve të tjerë dhe probleme të...

Medikamentet

Infeksion gjatë shtatzanisë, mënyrat për ta trajtuar

Ju mund ta trajtoni në mënyrë të sigurtë një infeksion gjatë shtatzënisë me kremra ose...

Rëndësia

Mbrojtëset e dhëmbëve dhe kur duhen përdorur

Një mbrojtës i dhëmbëve është një aplikim fleksibël që përdoret në aktivitete sportive dhe rekreative...

Simptomat dhe rreziqet

Lentet e kontaktit/ Mësoni rrezikun e tyre!

Mbajtja e lenteve të kontaktit ju vë në rrezik disa kushte serioze duke përfshirë infeksionet...

Trajtimet dhe medikamentet

Zvogëlimi i mundësisë së lindjes së parakohshme?

Nëse një grua shtatzënë ka shenja të lindjes së parakohshme, mjeku shpesh do të provojë...

Amniocenteza

Testi që zbulon çrregullimet dhe defektet e lindura që në shtatzani

Për amniocentezën , mjekët marrin një mostër të lëngut amniotik që rrethon fëmijën, për të...

Çfarë do të thotë kjo?

Mjeku më thotë se shtatzënia ime është me”rrezik të lartë”

Një shtatzëni “me rrezik të lartë” nënkupton që një grua ka një ose më shumë...

Bimë medicinale

Hithra, mësoni mënyrat si mund ta përdorni!

Hithra, një ndër bimët medicinale që është përdorur ndër shekuj, vazhdon edhe sot të njihet...

Simptomat dhe komplikimet

Zbuloni si antibiotikët mund të shkaktojnë diarre!

Diarreja e lidhur me antibiotikët është një gjendje që ndodh pas marrjes së ilaçeve të...

Reklama