MENU
klinika
Mpiksja e gjakut

Si të parandaloni trombozën e thellë të venave?

Testi Doppler

Si të vlerësoni rrjedhjen e gjakut në ekografi?

Një ekografi Doppler është një test joinvasiv që mund të përdoret për të vlerësuar rrjedhjen...

Shkaqet e dëmtimit

Keni enjtje apo dhimbje të nyjeve? Mësoni komplikimet

Një zhvendosje është një dëmtim i një nyje- një vend ku dy ose më shumë...

Bëni menjëherë këto veprime!

Djegie elektrike: Ndihma e parë që duhet të jepni!

Djegiet elektrike mund të shkaktohen nga një sërë burimesh të energjisë elektrike, të tilla si...

Antibiotiku natyral

Vaji i hudhrës, pse konsiderohet si “medikamenti mrekulli”

Hudhra është e njohur tashmë si një nga antibiotikët më të fuqishëm natyror. Vaji i...

Faktorët që ndikojnë në ritëm!

Çfarë duhet të dini për rrahjet e zemrës tuaj?

Edhe nëse nuk jeni atlet, njohuria për normën e zemrës mund t’ju ndihmojë të monitoroni...

Shmang problemet e zemrës

Zbuloni si rehabilitimi kardiak ju ndihmon të jetoni më gjatë!

Rehabilitimi i zemrës përfshin adoptimin e ndryshimeve jetësore të shëndetit të zemrës për të kontrolluar...

Kur janë të përshtatshme?

Transplantet e flokëve dhe ndërlikimet që mund të ketë!

Në transplantimin e flokëve, një tufë që përmban folikulat e flokëve hiqet nga një pjesë...

Mësoni përfitimet!

Protezat që zëvendësojnë një gjymtyrë të humbur

Proteza është një pajisje artificiale që zëvendëson një pjesë të humbur të trupit. Ka ndodhur...

Këshilla

Si ta kuroni gripin me kushtet e shtëpisë

Gripi është dhe viroza më e përhapur në këto ditë të ftohta. Ndryshimi i klimës...

Çfarë janë dhe shkaku?

Njollat në formë harte që krijohen ne gjuhë!

Gjuha “gjeografike” karakterizohet nga arna të parregullta në sipërfaqen e gjuhës. Kjo i jep asaj...

Simptomat dhe komplikimet

Dhëmbët e pjekurisë, të fundit që dalin në gojë!

Dhëmbët e pjekurisë mund të shkaktojnë dhimbje, dëmtime të dhëmbëve të tjerë dhe probleme të...

Reklama