MENU
klinika
Anti-inflamatorët natyral

Mbroni zemrën në mënyrë natyrale!

Flisni me endokrinologun!

A ka rreziqe nëse ndërroni insulinën?

Nëse jeni duke filluar me insulinën për herë të parë ose kaloni nga një lloj...

Çfarë shkakton plasaritjen dhe trajtimet

Keni buzë të plasaritura?

Buzët tuaja janë të plasaritura kur ato janë të thata ose me luspa, të cilat...

Diagnostikime

Çdo gjë që duhet të dini rreth testeve alergjike

Alergjitë shpesh shfaqen në verë, kur alergenet si bari, myku dhe polenat sjellin simptoma si...

Adenoidet

Si mbrohen nga mikrobet fëmijët?

Çfarë janë adenoidet? Adenoidet janë një pjesë e indeve që ndodhen në pjesën e sipërme...

Hiperplasia beninje e prostatës

Pas moshës 40 vjeçare prireni për këtë sëmundje…

Hiperplasia beninje e prostatës (BPH), e njohur edhe thjesht si prostatë e zgjeruar, është një...

Kurojnë aneminë

Frutat e kësaj bime largojnë gurët në veshka!

Vishnja është një frut i shijshëm dhe tepër i ushqyeshëm. Ajo përdoret e freskët, e...

Hyperopia

Ky problem i shikimit prek më shumë se një në 5 të rritur

Hyperopia, ose largpamësi, është një problem i përbashkët i vizionit në të cilin objektet e...

Sindroma Guillain-Barré

Sëmundja që shfaqet si grip dhe komplikohet rëndë

Sindroma Guillain-Barré (GBS) është një çrregullim i rrallë nervor. Kjo është një sëmundje që mund...

Dëmtimi i tubave neural

Defektet që ndodhin në muajin e parë të shtatëzënisë!

Defektet e tubit nervor janë defekte të lindjes që shfaqen në tru, shtyllë kurrizore ose...

Kuron diarrenë dhe hemorroidet!

Keni dëgjuar ndonjëherë për bimën e vërriut?

Në këtë material do të flasim për cilësitë e mira mjekësore që ka vërriu. Në...

Trajtimi

Çfarë duhet të dini për aneminë?

Shkaku më i zakonshëm i anemisë është mungesa e hekur në organizëm. Trupi ka nevojë...

Reklama