MENU
klinika
Do t’ju shpëtojë

Kuron hemorroidet dhe pastron ulcerën!

Parandalimi

Mendoni se keni infeksion bakterial të gojës? Simptomat!

Angina Ludvig është një infeksion i pjesës së poshtme të gojës nën gjuhë. Kjo ndodh...

Kur duhet të shkoni tek mjeku?

Celulitisi infeksioni serioz i lëkurës, simptomat dhe trajtimi!

Celulitisi është një infeksion i zakonshëm bakterial, potencialisht serioz i lëkurës. Lëkura e prekur duket...

Trajtimi i plagëve!

Çfarë të bëni nëse sulmoheni nga kafshët!?

Shumë prindër supozojnë se fëmijët kanë më shumë gjasa të kafshohen nga kafshë të çuditshme...

Trajtimi

Kujdes! Çfarë duhet të bëni nëse një fëmijë mbytet?

Tingujt e pakët janë shenja më alarmuese e një fëmije që po mbytet. Të kuptoni...

Duhet ta përdorni

Zbut kollën, heq gëlbazën, kuron reumatizmën!

Ajo është një shkurre që rritet edhe si dru, deri në 6-8 metra. Dëllinja e...

Këshilla

Luftoni aciditetin në stomak me këto ushqime!

Një çrregullim shumë i zakonshëm që mund të zgjidhet në sajë të të ushqyerit! Këtu...

Këshilla!

Për çfarë përdoret injektimi i dozave të kortizonit dhe rreziqet e tij!

Dozat me kortizon janë injeksione që mund të ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve dhe inflamacionit...

Kujdes nëse keni këto shenja!

Përdorni krem apo xhel për qetësimin e dhimbjeve lokale?

Qetësuesit lokal të dhimbjeve mund të shkaktojnë djegie. Nëse keni ndjerë ndonjëherë një lehtësim dhimbjeje...

Mbani parasysh!

Kur duhet t’i jepni fëmijëve ilaçe për kollë dhe ftohje?

Megjithëse shumica e ftohjeve tek fëmijët nuk shkaktojnë komplikime serioze, ato mund të shkaktojnë ankth...

Shkaqet dhe parandalimi

Infeksionet kërpudhore të këmbëve!

Këmba e atletit, nganjëherë e referuar si Tinea Pedia, është një sëmundje e lëkurës e...

Zgjidhja

Nga se shkaktohet anemia dhe si kurohet ajo?

Anemia vjen nga gjakderdhjet e ndryshme, gjatë plagosjeve, gjakderdhjeve të stomakut, mushkërisë, zorrëve, mitrës, majasëllit,...

Reklama