MENU
klinika
Kur duhet ta bëni?

Kirurgjia e shpinës, a është një ide e mirë?

Testi që duhet të bëni!

Ju ka ndodhur të keni gjakderdhje të rëndë pas një prerje?

Faktorët e koagulimit janë proteina në gjak që ndihmojnë në kontrollin e gjakderdhjes. Ju keni...

Mësojini!

Disa nga llojet e ilaçeve që shkaktojnë diarre! Parandalimi

Diarreja e nxitur nga ilacet ndodh kur ju merrni disa ilaçe të caktuara që e...

Dy hapa të thjeshtë

Higjena e dhimbjes së kokës – Çfarë është ajo ?

Higjiena e dhimbjes së kokës është praktika e kujdesit për veten në një mënyrë që...

Trajtimet

Reaksionet e ilaçeve, çfarë duhet të dini!

Barnat ndihmojnë në trajtimin ose parandalimin e sëmundjeve. Ato gjithashtu ndihmojnë për të lehtësuar simptomat...

Shega kuron disa sëmundje!

Pse duhet filluar mëngjesi me këtë frut?

Shega është një frut kurativ shumë i mirë. Pirja e lëngut të shegës parandalon kollën,...

Mësoni provat!

Fakt! Stresi është shkak për çrregullime nervore

Çrregullimi i konvertimit është një gjendje mendore në të cilën një person ka simptoma të...

Kujdes!

Kontraktim i muskujve? Shenjë e një crregullimi të lëvizjes!

Distonia është çrregullim i lëvizjes, në të cilin kontraktimet e vazhdueshme të muskujve shkaktojnë shtrembërime...

Zbulojeni!

A është i dëmshëm skaneri i kockave?

Një skaner i eshtrave është një test i imazhit bërthamor që ndihmon në diagnostikimin dhe...

Shkaqet dhe simptomat

Nekroza avaskulare, një nga shkaqet e artritit të rëndë!

Nekroza avaskulare është vdekja e indeve të eshtrave për shkak të mungesës së furnizimit me...

Bëni kujdes!

8 Simptomat e Aritmisë

Aritmia është çrregullimi i rrahjeve të zemrës. Kjo gjendje mund të ndikojë në aftësinë e...

Diuretikët

Pilulat e ujt dhe efektet anësore të tyre

Diuretikët, ndonjëherë të quajtur pilula uji, ndihmojnë në heqjen e kripës dhe ujit nga trupi....

Reklama