MENU
klinika
Për të mirën tuaj!

Kafeina/ Kush nuk duhet ta konsumojë!

Këshilla

Djegia e stomakut gjatë natës!

Një shije e hidhur në gojë, një kollë kronike, dhimbje të fytit, lodhje … nëse...

Intervistë/Dr. Alma Kodheli

A është i trashëgueshëm artriti reumatoid?

• Çfarë është artriti reumatoid? Artriti reumatoid është një sëmundje reumatizmale, inflamatore, sëmundja e indit...

Informacion

Mësoni më shumë për antibiotikët!

Antibiotikët janë disa medikamente të forta të cilat luftojnë bakteret dhe infeksionet. Përdorimi sipas rregullave...

Kujdesi ndaj insulinave

A ndodhin alergjitë nga insulina?

Të sëmurët me diabet, të cilët me rekomandimin e mjekut duhet të përdorin insulinën, i...

Mjekësia alternative

Disa mënyra efikase se si të ndaloni lemzën!

Lemza është një tkurrje e fuqishme e diafragmës, që takohet në ngacmimet e stomakut, në...

Fakte

Ushqimi i darkës ndikon në gjumin tuaj!

A do të dëshironit ju që të merrnit ushqimet e duhura që t’ju ndihmonin për...

Epistaksis

Pse adoleshentët kanë gjakderdhje nga hundët?

Gjaku nga rrjedh nga hundët quhet edhe epistaksis. Kjo simptomë mund të jetë tregues i...

Disa këshilla!

Kujdes vaksinat nëse jeni me diabet!

“Nëse keni diabet, keni nevojë që të aplikoni të gjitha vaksinat e rekomanduara”, thotë Shoqata...

Mjekësia alternative

Rrufa dhe kolla/ Mënyrat e trajtimit!

Këto sëmundje ngjitëse dhe epidemike, populli i ka quajtur me shumë emra; gripi, rrufa etj....

Frymëmarrja e vështirë

Si të zvogëlojmë rrezikun nga bronkiti akut dhe kronik?

Bronkit është një inflamacion i rrugëve të frymëmarrjes në mushkëri. Tubat kryesorë që futin ajrin...

Dr. Blerim Arapi 

Çfarë është insulti cerebral?

Insulti cerebral është patologji e trurit e cila shkakton dëmtim të indit cerebral si pasojë...

Reklama