MENU
klinika
Lehtësimi i simptomave

A ka efekt anësor uji me kripë për fëmijët?

Diagnostikime

Çfarë duhet të dini për polipet?

Polipet janë një grumbull i vogël qelizash që rriten brenda trupit tuaj. Ka dy lloje...

Këshilla

Si të largoni mykun nga këmbët tuaja?

Mund të ndiheni mirë kur lani këmbët herë pas here… Por duhet të keni kujdes...

10 parime të shëndetshme

Çdo të thotë disiplinimi i fëmijëve?

Një ditë po vështroja një familje nga dritarja e dhomës sime. Djali po luante i...

Etika mjekësore

“S’mungojnë mjekët, por mjekësia!”

Monteskiëja (Montesquieu), në kohën e tij, shkruante: “Nuk janë mjekët që na mungojnë, por është...

Ndikime në shëndet

Truke shëndetësore që burrat mësojnë nga gratë

Gratë zakonisht flenë më shumë se sa meshkujt. Shumë njerëz bëjnë të paktën 8 orë...

Stil jetese...

Doni të forconi sistemin tuaj imunitar?

Pak stres mund të jetë një gjë e ‘mirë’ sepse e ndihmon trupin tuaj që...

Histori për mjekësinë

“Po nuk u bëre mbret, bëhu mjek!”

“Dëshmitë që Prof. Andrea Gudha sjell në librin e tij “Historia e mjekësisë”, janë prekëse...

Studim i ri

Omega 3 ul rreziqet e zemrës për pacientët me rrezik të lartë

Një pilulë që përmban doza të mëdha të një acidi yndyror të Omega 3 që...

Arlinda Elmasllari, gjinekologe

Nëse ke këto simptoma, shko te gjinekologu!

Polipi cervikal ёshtё njё rritje qё zhvillohet në qafёn e mitrёs. Sperma duhet tё kalojё...

Arritje në neurokirurgji

Ndihma për paraplegjikët

Një njeri paraplegjik ka rifituar aftësinë për të lëvizur këmbët dhe për të ecur në...

Mbrojtja e fëmijëve

Si duhet të veprojmë kur fëmija ka reaksion nga vaksina?

Shumica e fëmijëve që kanë patur reagime të lehta deri në të moderuara ndaj një...

Reklama