MENU
klinika
Ju japim zgjidhjen!

I keni këmbët e fryra nga variçet?

Shqetësuese për nënat!

Bebi juaj mund të lindë me “Duktus arterioz të hapur”!

Ndërkohë që zemra fetale zhvillohet gjatë shtatzënisë, krijohet një tub që lidh aortën me arterien...

Migrena

Kush preken më shumë, femrat apo meshkujt?

Migrena karakterizohet me kriza dhimbjesh të forta të kokës, zakonisht në gjysmën e saj dhe...

Spondiloatroza

Ruani qafën dhe shtyllën kurrizore!

Spondiloatroza është një sëmundje e shpeshtë. Pjesa e shtyllës kurrizore që preket më shumë është...

Për të mirën tuaj!

Jeni të stresuar? Lexojeni këtë dhe do ndiheni ndryshe!

Sipas Akademisë Amerikane të Mjekëve Familjarë (AAFP), stresi është një shprehje e instinktit natyror të...

Femra, bëni kujdes!

75 % e grave me infeksion vaginal ‘maja’!

Një infeksion vaginal maja është një infeksion që rezulton nga mbipopullimi i majave, një lloj...

Prof. Edvin Prifti

Kontributi i Alain Carpentier në zbulimin e valvolave biologjike

Dr. Alain Carpentier është një nga figurat më të mëdha të kardiokirurgjisë botërore i cili...

Kujdes këto shenja!

Këto viroza kanë shpërthime në lëkurë!

Lija e dhenve Secili nga ne ka njohuri të mjaftueshme për këto skuqje virale, të...

Angioplastika transluminale e koronareve

Ju bllokohen enët e zemrës? Bëni kateterizim kardiak!

Kateteret përdoren edhe për të trajtuar bllokimin e arterieve koronare nëpërmjet një procedure që quhet...

Shkaqe dhe simptoma

Mos e teproni me vitaminën A sepse…

Hipervitaminoza A, ose toksiciteti i vitaminës A, ndodh kur keni shumë vitaminë A në trupin...

Progres i vazhdueshëm

Kongresi Hematologjisë për herë të parë në Shqipëri

Është zhvilluar në Tiranë për herë të parë Kongresi XIII i Hematologjisë me temë: “Hematologjia...

Tregohuni të kujdesshëm!

Bëni analizat e gjakut sepse leuçemia…

Kjo sëmundje quhet ndryshe edhe “kanceri i gjakut”, ose “gjaku i bardhë”. Është sëmundje që...

Reklama