MENU
klinika
Sarkoidoza

Inflamimi i organeve dhe rreziku për transplant!

Bëhet edhe gliko

Shërben si ilaç kundër reumatizmit!

Mareja është një shkurre e egër, gjithmonë e gjelbërt dhe rritet si tufë, e cila...

Aminoglikozidet

Trajtimi i infeksioneve të rënda!

Këto antibiotikë përdoren kryesisht për trajtimin e infeksioneve serioze në një mjedis klinik. Aminoglikozidet janë...

Studime

Arsyet që shpjegojnë jetëgjatësinë!

Një person i lumtur ka qeliza të shëndetshme, inde të shëndetshme, gjene më të shëndetshme,...

Dietë qetësuese

Këto ushqime largojnë ankthin!

Studimet kanë treguar se disa ushqime na bëjnë të ndihemi më të qetë, ndërsa ushqimet...

Dhimbje që zgjasin

Ky operacion krijon varësi ndaj ilaçeve!

Njerëzit të cilët kryejnë një kirurgji për obezitetin mund të jenë më të ndjeshëm ndaj...

Palca e kockave

Çfarë duhet të presim pas transplantit?

Para transplantimit tuaj, do të nënshtroheni disa teste për të zbuluar se çfarë lloj qelizash...

Palca e kockave

Cili lloj transplanti është më i suksesshëm?

Ka dy lloje kryesore të transplanteve të palcës së kockave. Lloji i përdorur do të...

Biopsia e palcës së kockave

A është e dhimbshme procedura e biopsisë?

Një biopsi e palcës së eshtrave mund të zgjasë rreth 60 minuta. Palca e eshtrave...

Arsyet dhe procedura

Kur duhet bërë transplantimi i palcës kockore?

Një transplant i palcës së kockave është një procedurë mjekësore e kryer për të zëvendësuar...

Lufton infeksionet

Kuron aneminë sepse përmban hekur!

Mandarinat janë ndër agrumet më të shijshme, falë aromës dhe përmbajtjes më të lartë të...

Klamidia dhe steriliteti

Kujdes nga infeksioni që prek të dy partnerët!

Nëse ju ose partneri juaj kohët e fundit keni mësuar se keni klamidia, duhet të...

Reklama