MENU
klinika
Vlerat dhe vetitë shëruese

Dhëmb, mëlçi apo kapsllëk? Zgjidhja nga dollapi i gjyshes!

Ushqimet e duhura

Piku i vapës. Si të mbani nën kontroll presionin e gjakut!

Një dietë e varfër me kripë dhe e bazuar në ushqime bimore, duket se është...

Mbihidrimi, sa nevoje për ujë ka trupi?

Kur uji është i tepërt dhe mund të shkaktojë probleme serioze?

Mbihidrimi është një sasi e tepërt e ujit në trup. Njerëzit mund të zhvillojnë mbihidrim...

Shkaqet

Ky çrregullim i trurit shkakton konfuzion dhe humbje të ekuilibrit

Encefalopatia Wernicke është një çrregullim i trurit që shkakton konfuzion, probleme të syve dhe humbje...

Si ta kuptoni!

Fëmija juaj po vuan nga një çrregullim i përgjithësuar ankthi?

Çrregullimi i përgjithësuar i ankthit (GAD) është një çrregullim mendor në të cilin një fëmijë...

Historia e Elit

Po shqetësohem! Fëmija im nuk po fillon të ecë!

Gjashtë muaj pasi bëri dy vjeç, Eli ende nuk po ecte, dhe prindërit e tij,...

Çrregullimi gjenetik

Anomalitë skeletore dhe zhvillim i vonuar intelektual

Sindromi Coffin-Lowry është një çrregullim gjenetik i rrallë i karakterizuar nga nervi craniofacial (nervi kokë...

Vetëm nga ky çrregullim

Humbje dëgjimi, shikimi dhe dëmtim të përhershëm të veshkave

Sindromi Alport është një sëmundje që dëmton enët e vogla të gjakut në veshka. Kjo...

Shkaqet

Humbja e dëgjimit. Si ndodh?

Humbja e dëgjimit që ndodh gradualisht për shkak të moshës (presbycusis) është e zakonshme. Rreth...

Historia pa ngjyra e dy djemve

Probleme me shikimin. Dy vite me trajtim

Keivi dhe Redi janë dy  vëllezër të cilët për dy vitet e fundit kanë marrë...

Këshilla

Pushoni fëmijën tuaj së qari menjëherë duke i masazhuar…

Sipas “Nourish”, refleksologjia është praktika e masazhimit të këmbëve për të stimuluar nerva të caktuara...

Të mirat shëndetësore

Mos e hidhni më lëkurën e pulës! Përfitoni prej saj!

A e hiqni lëkurën e pulës dhe e hidhni poshtë? Ju jeni duke humbur shumë...

Reklama