MENU
Melatonina

Si shmangen sëmundjet vetëm me një hormon?

Përgatit recetën e duhur!

Kuron zërin e ngjirur, kollën, mëlçinë dhe aneminë!

Është një frut jo vetëm i këndshëm e i ushqyeshëm, por edhe kurativ. Fruti i...

Hulumtime

Cili është kanceri që nuk zbulohet herët?

Përparimet në hulumtimet mjekësore kanë bërë të mundur që mjekët të kapin shumë lloje të...

Një grup bakteresh

Kujdes nga këto ushqime që shkaktojnë infeksion!

Janë një grup bakteresh që ndodhen në ushqime dhe që zakonisht shkaktojnë infeksion. Infeksionet e...

Shkaqet

Sëmundja që fillon pas moshës 40 vjeçare! A shërohet?

Pothuajse gjithkush zhvillon presbiopinë, e cila zakonisht fillon pas moshës 40 vjeçare. Presbiopia është një...

Anemia e inflamacionit kronik

Cila është proteina që shkakton anemi?

Anemia e sëmundjes kronike ndonjëherë quhet edhe anemi i inflamacionit kronik ose anemi i inflamacionit....

E jashtëzakonshme

Vetëm aroma e kësaj bime kuron astmën dhe kollën!

Kjo bimë rritet pothuajse në të gjithë kontinentet, por në Europë ka ardhur nga vendlindja...

Si të largoni ‘hormonin e stresit’

Keni stres, por doni ta eleminoni menjëherë?

Ndonjëherë i quajtur “hormon stresi”, kortizoli luan një rol të rëndësishëm në shumë sëmundje. Kortisoli...

Përgatisni kurën e duhur

Kurues i diarresë dhe menstruacioneve

Është dru i lartë, me trung të madh e gjethe të forta. Gjethet i ka...

Trajtimi

Çfarë rrezikon foshnja nga verdhëza?

Verdhëza është e shërueshme, por mund të shkaktojë dëme në trurin e foshnjes nëse nuk...

Mësojeni njëherë e mirë!

Nuk e dini ç’është çrregullimi i ankthit social?!

Çrregullimi i ankthit social, dikur i njohur si fobi sociale është një çrregullim ankthi i...

Filloni ta përdorni!

Kuron reumatizmin, heq gëlbazën, zbut kollën

Ajo është një shkurre që rritet edhe si dru, deri në 6-8 metra. Dëllinja e...