MENU
Mjekësia natyrale

Mrekulli! “Kjo farë lufton kancerin”

Do na e dish për nder!

Je diabetik? Pasi të hash, bëje këtë veprim!

Nuk ju duken argëtuese Nëse ushtrimet do të bëheshin thjesht se duhen bërë s’do të...

Mos e neglizhoni!

Të jetosh me psoriazë! Fakte që duhet t’i dish

Të jetosh me psoriazë do të thotë që ju keni edhe risk më të madh...

E rëndë!

Tualeti apo celulari është më i pistë? Përgjigja do u shtangë!

Dhe mitet vazhdojnë… Nëse ha mëngjes a më ndihmon që të bie në peshë? Ju...

Prindër! Kujdes!

Dhëmbë copë-copë? Ky ushqim e shkatërron kariesin

Ushqimet që fëmijët hanë kanë një ndikim të rëndësishëm në shëndetin dentar afatgjatë. Një nga...

Rrëqethëse!

Boll! Personat me aftësi të kufizuara s’janë mallkim nga Zoti!

Historiku i aftësisë së kufizuar daton që në periudhat e antikitetit, ku ajo trajtohej ose...

Për t'u shqetësuar!

Nëse i sapolinduri ka këtë ngjyrë, ka probleme me zemrën!

Zemra e njeriut fillon të zhvillohet nga fundi i muajit të parë të shtatzënisë dhe...

Nga D.SH.M Alketa Qosja (Hoxha)

Qumështi i lopës, a është i rrezikshëm për foshnjat?

Alergjia nga proteinat e qumështit të lopës është një reagim i “kundërt” ndaj qumështit të...

Kjo është zgjidhja!

“I kam duart si tollumbace, ç’të bëj?”

Shumë shkaqe çojnë në ënjtje të duarve, por rezultati është i njëjtë. Ënjtja është ajo...

Do zhgënjeheni!

Mitet popullore pallavra! Ju kanë gënjyer!

Pirja e 8 gotave ujë në ditë A është e vërtetë që trupi juaj ka...

Na falëndero më vonë!

“Jam i fryrë! M’duket sikur po plas!” Ndiq këto udhëzime!

Ndjesia sikur hëngrët shumë apo se jeni plot me gazra të tepruar është shumë e...

Prindër ndërgjegjësohuni!

S’do që fëmija të humbasë dëgjimin? Kije parasysh këtë!

Mbikëqyrja e shëndetit të dëgjimit, fillon që me lindjen e fëmijës. Humbja e dëgjimit është...