MENU
Trajtimet dhe medikamentet

Zvogëlimi i mundësisë së lindjes së parakohshme?

Amniocenteza

Testi që zbulon çrregullimet dhe defektet e lindura që në shtatzani

Për amniocentezën , mjekët marrin një mostër të lëngut amniotik që rrethon fëmijën, për të...

Çfarë do të thotë kjo?

Mjeku më thotë se shtatzënia ime është me”rrezik të lartë”

Një shtatzëni “me rrezik të lartë” nënkupton që një grua ka një ose më shumë...

Bimë medicinale

Hithra, mësoni mënyrat si mund ta përdorni!

Hithra, një ndër bimët medicinale që është përdorur ndër shekuj, vazhdon edhe sot të njihet...

Simptomat dhe komplikimet

Zbuloni si antibiotikët mund të shkaktojnë diarre!

Diarreja e lidhur me antibiotikët është një gjendje që ndodh pas marrjes së ilaçeve të...

Shkaqet dhe simptomat

Intoleranca ndaj produkteve të qumështit!

Njerëzit me intolerancë laktoze nuk janë në gjendje të të absorbojnë plotësisht sheqerin (laktoza) nga...

Parandalimi

Mësoni cilat janë llojet e Hepatitit dhe shkaktarët e tyre

Hepatiti është një inflamacion i mëlçisë. Gjendja mund të jetë vetë-kufizuese ose mund të përparojë...

Kur duhet të shkoni tek një mjek?

Zbuloni infeksionet që shkaktohen nga ushqimet e kontaminuara

Infeksioni i Norovirusit mund të shkaktojë fillimin e menjëhershëm të të vjellave dhe diarresë së...

Këshilla

Pesë mënyrat si ta parandalojmë diabetin

Mënyra e të ushqyerit është padyshim një nga armët më të forta në përballjen me...

Këshilla

Si të liroheni sa më shpejt nga viruset?

Bimët janë ilaçi më i shpeshtë kundër viruseve të cilat në këtë periudhë të vitit...

Kur duhet të kontaktoni mjekun?

Kërthiza e të sapolindurit dhe rreziku për infeksion

Kur lind fëmija, kordoni i kërthizës pritet dhe ka mbetur një pjesëz e vogël. Kjo...

Trajtimi!

Kur kolla juaj mund të quhet e rëndë? Simptomat!

Kolla e rëndë është një infeksion i frymëmarrjes, është shumë ngjitëse dhe është më e...