MENU
“Skulptori i Popullit”

Kush ishte skulptori i madh i Monumentit të Skënderbeut?

Trashëgimi kulturore

Korça zbukurohet me muzeun e Gjon Milit

Në Korçën e traditave dhe të kulturës është inaguaruar muzeu i Gjon Millit. Në këtë...

Polo Biblio-Museale - Leçe

Çelet ekspozita “Scanderbeg, Un eroe albanese in Puglia”

Muzeu Historik Kombëtar, Polo Biblio-Museale e Provincës së Leçes, Muzeu Castromediano në Leçe dhe Ambasada...

“Një ditë me kuratorin”

Objektet e Sami Frashërit në Muzeun Historik Kombëtar

Në kuadër të programit Edukimi Përmes Kulturës, nxënësit e shkollës së mesme “Ismail Qemali” morën...

Në Galerinë FAB

Kristo Krisiko prezanton rrugëtimin ‘’Prolog/Epilog’’

Skulptori i njohur Kristo Krisiko prezantoi në dje për publikun ekspozitën personale me titullin “Prolog...

Hapet ekspozita

“Lugina e Vjosës në syrin tonë”

U çel sot, në ambientet e Muzeut Historik Kombëtar ekspozita “Lugina e Vjosës në syrin...

Fotografi

Ardian Fezollari/ sukses në Bukuresht

Mbrëmë, në Galerinë Galateca në qendër të Bukureshtit, në kuadrin e 18 dhjetorit, ditës së...

Studiesi Zef Paci

Komunizmi sillet plot domethënie në hijedritë

Profesori dhe studuesi Zef Paci, erdhi nëpërmjet një retrospektive të një ndërgjegjeje të pasur shoqërore...

Arti shqiptar

13 piktorë ekspozojnë në Muzeun Kombëtar

Në Muzeun Kombëtar është hapur një ekspozitë e quajtur “Plein air” ku marrin pjesë 13...

Arti kontemporan

Agon Nimani vjen me ekspozitë ndryshe në Kosovë

Një realitet sipër dhe mbi një realitet të zakonshëm u paraqit mbrëmë në Galerinë e...

Event Ndërkombëtar

Himara së shpejti në fokusin e “EU MIES AWARD”

Himara e bukur, vendi ku bashkohet deti me malin, bukuria me turizmin, historia shumëshekullore, multietniciteti,...

Heroi kombëtar i Shqiptarëve

‘’Kruja dhe Skënderbeu’’ zhvendoset në Vlorë

Me rastin e aktiviteteve të ndryshme për përvjetorin e 550 vjetorit të figurës më qendrore...