MENU
klinika
Mahnitëse

Shikoni çfarë bën kjo vajzë me flokët e saj!

Arti pamor shqiptar

Bukuria shqiptare me ekspozitë artistike në Vjenë

Vjena kanë qenë vendi i mikpritjes dhe i ngritjes së karrierrës të kulturës ndërkombëtare dhe...

Prizren, Kosovë

Në 28 nëntor do të zbulohet mozaiku i Skënderbeut

Më 28 nëntor, në qytetin e Prizrenit do të zbulohet mozaiku me pamjen e portretit...

Parma, Itali

Nëntori shpallet muaji i kulturës shqiptare!

Muaji nëntor është shpallur muaji i kulturës shqiptare në qytetin e Parmës në Itali. Shoqata...

Trashëgimi botërore

Një stacion treni në Berlin kthehet muze për hebrenjtë!

Një stacion treni që u përdor dikur për të deportuar popullsinë hebraike të Berlinit në...

Ngjarje dhe ndodhi!

Fotot më të bukura të javës!

Një paradë për të shënuar fillimin e festimeve vjetore Día de Muertos (Dita e të...

Fotografi të rralla me ngjyra!

Prizreni dhe Prishtina nga viti 1913

Disa fotografi të rralla me ngjyra të Prishtinës dhe Prizrenit të vitit 1913 janë publikuar...

Prekëse!

Realiteti i sotëm përmes ilustrimeve!

Njerëzimi ka evoluar nga viti në vit dhe bashkë me të, edhe mënyra e jetesës....

gjetje e rrallë

Medalioni me porosi të Ali Pashë Tepelenës

Në shtëpinë e ankandit Kunkur të Gjermanisë është paraqitur një medalion i Periudhës Osmane që...

7 ditë aktivitet

Hapet Tirana Foto Festival për të apasionuarit e fotove

Hapet Tirana Foto Festival, Tirana Photo Festival është festivali i parë përmbledhës i disa konkurseve, ku...

Shkruan 'NY Times'

Historiku i skulpturës “NEWBORN” në Kosovë!

Një dekadë më parë, Fisnik Ismaili krijoi një skulpturë për të festuar shpalljen e pavarësisë...

Piktori Pjerin Sheldija

Një nga mjeshtrat e Shkodrës së madhe

Si e gjithë Shqipëria edhe Shkodra ka shumë vende që mahnisin nga bukuria çdo kalimtar,...