MENU
klinika
Zbuloni ku ndodhet!

Statuja më e lartë në botë, pritet inagurimi!

Ekspozitë

Prezantohen në Paris 25 artistë shqiptarë!

25 krijues shqiptarë përmes poezive të tyre, tregimeve dhe pikturave do të promovohen para lexuesve...

Ekspozitë!

Kultura dhe arti islamik në Muzeun Britanik

Bota islamike po prezantohet këto ditë me artin dhe kulturën e saj në Muzeun Britanik....

Piktori i Natyrës

‘’Ditët e Mios’’ vijnë plot impresionizëm në Korçë

Për të 11-ën herë radhazi, nga data 25 deri në 28 tetor zhvillohet aktiviteti i...

Pikaso / 137-vjetori i lindjes!

Të pathënat e piktorit të madh, 9 fakte interesante!

Pablo Ruiz Picasso lindi në 25 tetor 1881 në Málaga. Ishte piktor, projektues grafik dhe...

Piktura bashkëkohore

Ellen Frank ambasadore për kulturën shqiptare

Më 23 tetor Ellen Frank pas projektit të saj “Cities of Peace” është rikthyer në...

E pabesueshme!

AICAN, makineria që vepron si një artist i pavarur!

Edhe pse teknologjia ka ndikuar në punimin e veprave të artit, prapë ka qenë gjithmonë...

Bukuri shqiptare

‘’Shpirti arbëresh në veshje’’ në Muzeun Kombëtar

Në kuadër të përvjetorit mbarëkombëtar të Skënderbeut është hapur një ekspozitë mbi veshjet arbëreshe në...

Filmime të rralla

Shpend Bengu sjell ‘’Home Movie Day’’ në Tiranë

Më 20 tetor, në orën 17:00, në ambientet e këndshme të barit ‘’Viba’’ ngjitur me Albanian...

Ekspozitë

Admir Përvathi e Edi Rama na përfaqësojnë në Austri!

Në Grac të Austrisë u hap ekspozita me piktura e skulptura nga një grup artistësh...

Ceremoni lamtumire!

Poelstra, fotografi i luftës dhe paqes në Kosovë!

Sot do të mbahet një ceremoni lamtumire në Prishtinë për fotografin e luftës dhe paqes...

Piktura shumëkulturore

Artistja kuvajtiane ekspozitë në Fier

Fieri kulturor mirëpret 45 Punimet e Lina Ogaily në galerinë e re të qytetit “Vilson...