MENU
klinika
Bukuri shqiptare

‘’Shpirti arbëresh në veshje’’ në Muzeun Kombëtar

Filmime të rralla

Shpend Bengu sjell ‘’Home Movie Day’’ në Tiranë

Më 20 tetor, në orën 17:00, në ambientet e këndshme të barit ‘’Viba’’ ngjitur me Albanian...

Ekspozitë

Admir Përvathi e Edi Rama na përfaqësojnë në Austri!

Në Grac të Austrisë u hap ekspozita me piktura e skulptura nga një grup artistësh...

Ceremoni lamtumire!

Poelstra, fotografi i luftës dhe paqes në Kosovë!

Sot do të mbahet një ceremoni lamtumire në Prishtinë për fotografin e luftës dhe paqes...

Piktura shumëkulturore

Artistja kuvajtiane ekspozitë në Fier

Fieri kulturor mirëpret 45 Punimet e Lina Ogaily në galerinë e re të qytetit “Vilson...

Ekspozita “Vizion kufijsh”!

Veprat e artistëve shqiptarë të shkolluar në Itali!

Dje, në rezidencën e ambasadorit të Italisë në Tiranë, u ekspozuan në një mënyrë mjaft...

Pikturat

Tablot e Trump-it mes ish-presidentëve të Amerikës

Arti, si bukuri, në syrin e shikuesit. Të Dielën, kur miliona njerëz u sinkronizuan të...

Post-urbanizimi

Zogu i Zi rikonfigurohet me një vepër të kohës

Zogu i zi ka tashmë një skluturë në rrethrrotullimin e saj. Kjo sklupturë është ideuar...

Galleria fotografike

Unë jam shqiptar në shekuj

Në 15 tetor në ora 19:00 në Galerinë nacionale në Maqedoni- Qendra multimediale ”Stacioni i...

Lidhja e tij me Pikason

Si e arriti vëmendjen Salvador Dali?

Ai shpesh pohonte se ishte gjeni. Salvador Dali, është një nga piktorët më të mëdhenj...

Duel me dritë

Hapet ekspozita Fokus Award 2018 për fotografinë

Është hapur në 12 tetor në Fier edicioni i Fokus Award 2018. Kjo ekspozitë mbledh...

Stile shqiptarësh

Burrat shqiptarë për gjueti derrash

Ambasada e Amerikës në Shqipëri në facebook ka publikuar një foton e vjetër shqiptare që...

REKLAMA