MENU
klinika
Modelja e Tiranës

Luiza Papa, femra më e bukur e viteve 60-të në Tiranë

Për të mos u humbur!

Jon Kadesha koncert në Shqipëri

Si një traditë shumëvjeçare e kultivimit të vlerave të muzikës klasike, Stina Kocertore e Orkestrës...

15-vjetori i lumturimit!

Nënë Tereza, shqiptarja që mrekulloi botën!

Si sot 15 vjet më parë, në 19 Tetor 2003, Nënë Tereza u lumturua nga...

Mos e humbisni!

Festivali i 13 Ndërkombëtar i Filmit në Romë

Nga dita e sotme deri më 28 Tetor do të zhvillohet në Romë të Italisë,...

Diplomacia shqiptare

Shaban Murati vjen me “Kalvari diplomatik i shtetit të Kosovës”

Ish ambasadori i Maqedonisë, publicist dhe diplomat, profesor dhe Mjeshtri i madh në diplomaci boton...

Ceremoni lamtumire!

Poelstra, fotografi i luftës dhe paqes në Kosovë!

Sot do të mbahet një ceremoni lamtumire në Prishtinë për fotografin e luftës dhe paqes...

Rivjen nga Toena

Emilios Somau sjell librin ‘’Urrejtja, gjysma e hakmarrjes’’

“Urrejtja, gjysma e hakmarrjes” sjell në shqip shkrimtarin qipriot Emilios Somau. Ai ka fituar disa...

Pasuritë në UNESCO

Shqipëria mbush 60 vjeç. U bëftë mbi 100!

Shqipëria mbushi 60 vjeçe në organizatën e UNESCO-s. Ajo ka jo pak po 6 pasuri...

Shteti shqiptar

Kryeministrat shqiptarë: 7 të vrarë, 10 të dënuar me vdekje, 3 të burgosur

Në 106 vjet shtet Shqipëria numëron 33 kryeministra, që me një llogari të thjeshtë i...

ZEMRA JEME DO TË TRIUMFOJË

Kardinal Ernest Simoni, një martir i gjallë

Nga Andreas Dushi Si sot 90 vjet më parë, në Troshan, një fshat jo shumë i...

Dokumenti

Kur hoxhallarët dërgonin çamët në Stamboll: Janë turq!

Në fillim vitet ’20, elita politike shqiptare mbante kontakte të ngushta me rrethet politike në...

Legjenda e tij

Sarkofagu i Meleagrit, thesari i Durrësit që u grabit nga osmanët

Sarkofagu i Meleagrit, padyshim është një pjesë e trashëgimisë sonë kombëtare dhe përbën një pjesë...

REKLAMA