MENU
klinika
Bestseller

Titujt më të shitur të javës sipas rrjetit të librarive Adrion

"Rrethi" e Arthur Schnitzler

Drama erotike përballë kafenesë dhe tallavasë

Nga Andreas Dushi Për tri netë radhazi në teatrin “Migjeni” të Shkodrës u vu në skenë...

Sadik Bejko

“Paqja e përgjakur” e Ndrek Lucës

Si u hoq nga skena shfaqja e Lucës. Veç shtetit, dhe artisët ia kanë nxjerrë...

Hermes Kafexhiu

Lufto dhe ti si Linda për t’u shkolluar!

Kjo foto historike është marrë nga një album i “New York Times” shkrepur në vitin...

Dossier/ Pjesa e dytë

Grupe identitare në Ballkan, vështirësi e bashkëjetesë

-Ciganët Ciganët(romët), të pranishëm në të gjitha vendet ballkanike, janë veçanërisht të shumtë në numër...

Kinema "Cineplexx"

Cilët janë filmat e kësaj jave?

Është gjithmonë e domosdome të zgjedhim diçka sipas dëshirës tonë sapo fillon një javë e...

Dossier/ Pjesa e parë

Minoritetet e Ballkanit, bashkëjetesë e trazuar

Krijimi i komb-shteteve në Ballkan krijon një pejizazh të larmishëm në shumë shtete dhe shumë...

Thirrje për ndërhyrje urgjente!

Kisha e Shën Venerandës në rrezik

Dom Artur Jaku bën thirrje për ndërhyrjen urgjente në Kishën e Shën Venerandës në Pllanë...

Ndue Ukaj

Shqiptarët dhe aleanca komunisto-otomane

Udhëheqësit e Tiranës dhe Prishtinës në vitin kushtuar Skëndërbeut promovuan partizanin e otomanizmit, Erdoganin. Shoqëria...

Almanak

Çfarë ka ndodhur më 17 shtator?

1630 – U themelua qyteti Boston, Massachusetts, Shtetet e Bashkuara të Amerikës. 17 shtator 1631...

9 libra memuaristikë të shkruar nga fëmijët e vipave

Njerëz të famshëm e të talentuar, por prindër të tmerrshëm

Duke marrë shkas nga aktualiteti, pra publikimi i librit të së bijës së Steve Jobs,...

Ledi Shkreli

Letër një shkollari në të dielën e fundit të pushimeve

E Diela jote e fundit e pushimeve të verës. Këtë javë do t’i kthehesh shkollës....

REKLAMA