MENU
klinika
Sadik Bejko

“Paqja e përgjakur” e Ndrek Lucës

Teatri “Migjeni”

Drama erotike u prit me sallën gjysëm bosh

Mbrëmjen e së Premtes, u ngjit në skenën e Teatrit “Migjeni” drama e shumëdiskutuar “Rrethi”...

11 VITE NGA VDEKJA E "TETA OLLGËS"

Violeta Manushi, aktorja që skaliti me pasion dhe përkushtim përmendoren e pavdekësisë

Violeta Manushi, aktorja që skaliti me pasion dhe përkushtim përmendoren e pavdekësisë. Prej 11 vitesh...

REKLAMA