MENU
klinika

Lajmet e Fundit

10:34 Teknologji
Dëgjohen dhe nga veshi i njeriut

NASA regjistron në Mars tingujt e parë të erës

Sonda InSight e NASA-s ka regjistruar tingujt e parë të erërave në Mars, gjatë javës së parë të operacioneve në këtë planet. Laboratori Jet Propulsion ka publikuar më 7 dhjetor...

10:30 Shkodra
Plotësimi i kërkesave

Studentët e Shkodrës i bashkohen protestës në Tiranë

Studentët e universitetit të Shkodrës “Luigj Gurakuqi” kanë vendosur që ditën e sotme të mos protestojnë në Shkodër por t’i bashkohen protestës së studentëve në Tiranë. Tashmë studentët e kryeqytetit...

10:26 Kujdesi ndaj vetes
Ide dhe aplikacione

20 këshilla si kujdesi për veten tuaj të kthehet në prioritet

Shumica prej nesh dëshirojmë të kujdesemi mirë për veten tone dhe ne e dimë se rutinat e mira dhe parandaluese të vetë-kujdesit janë mënyra më e mirë për ta bërë...

10:18 Lajme
Përmbushja e kërkesave

Studentët ultimatum qeverisë: Afat deri të martën

Pavarësisht se është fundjavë dhe kushtet atmosferike nuk janë të favorshme, studentët do të protestojnë sërish sot para Ministrisë së Arsimit, Sporteve dhe Rinisë. Në ditën e gjashtë të protestës,...

10:03 Teknologji
Në përditësim

WhatsApp me një risi që do ta adhuroni të gjithë!

Whatsapp është platforma më e madhe e mesazheve që përdoret për të komunikuar dhe nga dita në ditë përditësohet për të përmbushur pritshmëritë e përdoruesve. Së fundmi mësohet se ky...