MENU
klinika

Lajmet e Fundit

11:53 Kultura
Hora e arbëreshëve

Cilët ishin 12 prijësit firmëtarë të “Piana Degli Albanesi”

Dy nga dymbëdhjetë prijësit që krijuan “Piana Degli Albanesi” ishin edhe Antonino Roscia  (Andon Rroshi) dhe Giovani Schiro (Jani Spiro); Schiro në fillim është shkruar Sqiro… Duke njohur pak mënyrën e të...

11:48 Ekonomia
Qeveria “fal” sipërfaqet e vogla

Privatizimi i tokës shtetërore, procedurat e reja

Zbardhet projekligji për privatizimin dhe dhënien në përdorim shoqërive tregtare dhe institucioneve shtetërore të ndërmarrjeve apo objekteve të veçanta, mjeteve kryesore të xhiros së këtyre ndërmarrjeve. Nisma ligjore e qeverisë...

11:38 Aktualitet
Detajet

Kapen 15.7 mln euro kokainë në Maltë, kishte destinacion final Shqipërinë

Një sasi e madhe droge është kapur në Maltë. Sasia prej 144 kg kokainë ishte fshehur në 3 kontenjerë në Freeport. Vlera e kokainës shkonte në 15.7 milionë euro. Mediat...

11:36 Showbiz
Zbulon Robert Downey Jr.

Cili është detaji i parë nga “Avengers Endgame”?

Mungon rreth një javë nga premiera e shumëpritur. “Avengers: Endgame” është një sekret i ‘mbyllur’ me çelës nga “Marvel”, që ka vendosur të mos zbuloje detaje edhe vetë interpretuesve. Përveç...

11:24 Ekonomia
Konfindustria kërkesë Kuvendit

S’keni paguar siguracionin e makinës? Gjoba që do paguani

Konfindustria deklaron se do t’i kërkojë deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë të mos miratojë në seancë plenare projektligjin për disa ndryshime në Kodin Rrugor. Kërkesë e njëjtë do të bëhet...