MENU
klinika
Akuzat ndaj Çilit

Si mund të korruptohet një gjykatë fantazmë?

Nga Shpëtim Nazarko

Eh, sa e vështirë është të luash Napoleonin!

(Apo duke parë Kongresin e sotëm të socialistëve) Po e dëgjoja Kryeministrin sot në kongresin...

Nga Salih Mehmeti

Mençunia diplomatike sot

Prej 1999 e këndej, inteligjenca ushtarake e Ministria e Mbrojtjes së Britanisë së Madhe ka...

Nga Shpëtim Nazarko

Lamtumirë Profesor!

*In memoriam për Profesor Safet Beqirin Mbrëmë në një nga klinikat gjermane, vdiq Profesor Doktor...

Shpëtim Nazarko

Rama dhe realiteti i Shqipërisë….

Nuk ka nevojë të mendosh gjatë, se në pikëkpamje praktike, Rama ka arritur një sukses...

Nga Rexhep Qosja

Atë që po i bëjnë disa media në Prishtinë, Shqipërisë shtetërore…

Nga Rexhep Qosja As kryeministri i Serbisë mbretërore, Nikolla Pashiqi, as ministri i Sigurimit të...

Shpëtim Nazarko

Rama dhe Kurti, do të jenë vetëm miq të ngushtë

      Brenda formulave të njohura shtetërore për raste të tilla, por dhe me...

Nga Mentor Nazarko

Dy lëvizje heretike të Kurtit

Sot kryeministri i ri i Kosovës do të qendrojë në Tiranë. Vizita vjen kur brenda...

Nga Mentor Nazarko

Dorashka e sfidës së Kadaresë ndaj Nobelit – Për Nobel!

Ditëlindja e 84-të e Ismail Kadaresë ishte një rast i shkëlqyer për të reflektuar nëpërmjet...

Shpëtim Nazarko

“Patatja e amerikanit” dhe ditëzinjtë shqiptarë…

Mund të më thuash, se çfarë mendon ti realisht, për Rugovën? – më pyeti papritur,...

Shpëtim Nazarko

“Për Kishë të Laçit”… a ndërtohet në Laç?

Kur themeluesi i Rusisë moderne, Pjetri i Madh, vendosi të ndërtonte Petërburgun e sotëm, ndoqi...

Nga Ela Daci

Perspektivat e Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor gjatë 2020

Kur bëhet fjalë për perspektivën e BE-së për Ballkanin Perëndimor – viti 2019 pati pak...