MENU
klinika
Mentor Nazarko

Në perin e Ariadnës: Kosova përballë një labirinthi sfidash

Mentor Nazarko

Analiza e kabinetit “Rama 2”

Analisti Mentor Nazarko ka qenë i ftuar pak më parë në rubrikën “Opinion” në News24,...

Shpëtim Nazarko

Mbi rëndësinë e ministrive të qeverisë së re Rama…

Rama këtë kohë e shfrytëzoi për të krijuar një platformë të ministrive, që sot janë...

Shpëtim Nazarko

Kur patriarkët e letrave i përgjigjeshin kërkesës për ndihmë në 1990-ën…

LETËRKËMBIMET/ Nuk ishte e vështirë për mua që të kuptoja pas tre-katër ditësh qëndrimi në...

Shpëtim Nazarko

Përshtypjet e para…

Editorialisti Mentor Nazarko ka analizuar fitoren e thellë të Edi Ramës në zgjedhjet e 2017,...

Shpëtim Nazarko

Shqipëria zgjodhi kaun e parmendës!

Editorialisti Shpëtim Nazarko ka analizuar rezultatet e deritanishme të zgjedhjeve të 2017, që tregojnë një...

Shpëtim Nazarko

VIDEO/ Kë dëmton pjesëmarrja e ulët në votime?

Editorialisti Shpëtim Nazarko ka analizuar procesin e votimit dhe incidentet e krijuara në disa qarqe...

Mentor Nazarko

Misteret e “shitjes” së Shën Naumit

Qëndrojmë para një të vërtete e cila është sa e dhimbshme aq edhe misterioze për...

Mentor Nazarko

Shën Naumi i falur a Shën Naumi i shkëmbyer?!

Ne jemi një popull që historikisht kemi qenë të lidhur me tokën tonë, me atë...

Mentor Nazarko

Jam ministri i Shqipërisë në NATO: Kurrë s’kam fshehur gjë për Gërdecin (Video)

Ka boll të djathtë që nuk ndihen të përfaqësuar në ata që thonë se nuk...

Mentor Nazarko

Pse gjyqtarët i shpallin luftë vetting-ut pikërisht tani

Misteret e mobilizimit të togave të zeza, pikërisht tani kur partitë politike kanë dalë rrugëve...

Mentor Nazarko

Kthehem shpesh në fshatin tim, ku dikur rrugës gjeja djaj… (Video intervistë)

Behgjet Pacolli është krenar për fshatin e vet të lindjes, Marec, Prishtinë. Nuk dihet nëse...