MENU
klinika
Shpëtim Nazarko

Jozefina mallkon, Berisha e Meta heshtin, Basha heziton, Rama nënqesh

Shpëtim Nazarko

Kush e ka çekun një milion?

Ky nuk i ka punët mirë – i thashë Berishës, aty nga janari i tridhjetë...

Pse ka një rëndësi të madhe ky raport?!

Instat publikon: Diaspora e Shqipërisë në Shifra!

Nga Alban Daci Një kontribut të rëndësishëm në lidhje me arritjen e këtij publikimi ka...

Nga Albert Doja

“Ta shohim artin a këngën e festivalit përtej universalitetit estetik”

Mikaela Minga dhe anëtarët e tjerë të përfolur të jurisë së Festivalit mund të argumentojnë...

Shpëtim Nazarko

Shiko, nuk është kënga… “Dil njëherë në penxhere…”

Ka një diferencë të madhe midis një këshlltari, qoftë ky dhe i Kryeministrit dhe një...

Nga Agustin Palokaj

Pse Kosova nuk mund të fajësojë politikanët e Shqipërisë!

As në Prishtinë e as në Tiranë liderët shtetërorë nuk do të duhej të ngurronin...

Shpëtim Nazarko

Shpella e Ali Babës dhe paratë e Edit

       E shikoj me qetësi funksionarin e lartë të një nga universiteteve tona....

Shpëtim Nazarko

Ditëzinj kafenesh, nuk është punë Rame dhe Thaçi, kjo…

      Analistët e dy krahëve të kufirit, filluan prapë tu bien tam tameve...

Nga Astrit Patozi

Pse nuk më shqetëson “Antishpifja” e Edi Ramës?

Për sa kohë që gazetarët janë të shqetësuar dhe po reagojnë me ashpërsi, ligji Antishpifje...

Nga Shpëtim Nazarko

Edi, katastrofë është pak të thuash, është thjesht kasaphanë…

Kryeministrit nuk iu deshën më shumë se një minutë, për të vështruar situatën te Nënë...

Nga Isuf KALO

Etika mjekësore dhe interesi publik

Me ose pa të drejtë në tre dekadat e fundit për personelin tonë mjekësor dhe...

Nga Shpëtim Nazarko

Doktor, paditur e padashur, hodhëm në erë Shqipërinë

Po lexoja Doktor Berishën sot, që shkruante për rrëzimin e diktaturës, dhe m’u rikujtua Profesori...