MENU
klinika
Shpëtim Nazarko

Gabimi foshnjarak i Metës dhe Priebe prapa derës

Shpëtim Nazarko

Ku të çon kjo rimartesë?

Në shumë prej komenteve të kohëve të fundit i jam përmbajtur një fjalie që është...

Mentor Nazarko

Perusti, me dy këmbë?

Marrëveshja e re PS dhe LSI ngjan se është farkëtuar në linja të përgjithshme në...

Shpëtim Nazarko

Pse nuk vemë dot asgjëkundi?

Kam zgjedhur ta kuptoj apo ta bëj ndryshe atë që quajmë opozitë këto vite që...

Mentor Nazarko

Akuza me shampanjë dhe jahte…në Kosovë

Kosova ditët e fundit është përfshirë nga polemika në lidhje me shfaqjen në një foto...

Mentor Nazarko

Vetting-u jetim… edhe nga amerikanët?

Ngjan sikur ka një konsensus të heshtur për të shtyrë fillimin e procesit të pastrimit...

Mentor Nazarko

SHBA, më e dobët apo më e fortë në Shqipëri?

Kohët kur ambasadori amerikan Lu së bashku me ambasadoren e BE-së, Vlahutin, dilnin së bashku...

Mentor Nazarko

Ju tregoj ku takohemi me arvanitët, origjinën e Himarës dhe të Enriko Kuçia-s

Mentor Nazarko– Si ju duket kjo ceremoni në pikëpamje të ringjalljes së përkatësisë arbëreshe këtu?...

Shpëtim Nazarko

Vetëvrasja e Shqipërisë në Vlorë

Ky shkrim synon të rishkrijë në një të vetëm atë që kam botuar në gazetën...

Mentor Nazarko

Mrekulli të shohësh shqiptarë nga gjithë bota në një fshat arbëresh të Siçilisë [VIDEO EKSKLUZIVE]

Arbëreshët kanë qenë ura e perëndimit për Shqipërinë. Sporti mrekulli njerëzore që bashkon botën. Imazhi...

Mentor Nazarko

Komunitet grekofon, por greqishtja e Himarës nuk është e vjetër [VIDEO EKSKLUZIVE]

Mandala flet për prejardhjen e përbashkët të arvanitasve dhe arbëreshëve-Morenë. Flet për himariotët dhe origjinën...

Mentor Nazarko

Kombëtarja përfaqëson kombin! Është jashtë çdo feje dhe mbi çdo fe!

Raporti midis imamëve, apo priftërinjve me sportistët e shquar që përfaqësojnë kombin, një raport që...