MENU
klinika
Zgjedhjet në Tuz

Pushtetarët në Shqipëri e Kosovë të mësojnë nga Malësia e Madhe

Opinion

Shqiptarët, duhet të përgatiten për një qasje liberale europiane

Nga Fadil Maloku 1. Skenës politike gjithëshqiptare, si ajri tani është duke i munguar një...

Opinion

Politikanët hibridë

Nga Lis Bukuroca Hibridizim është kur te kafshët, ose te bimët, kryqëzohet një lloj a...

Nga Niko Peleshi

Duhet të shkruajmë tregimin tonë

Nga Niko Peleshi Edhe fjalimet më optimiste për të ardhmen e vendit tonë, kanë për...

Nga Irena Beqiraj

Lufta me Oligarkinë!

Një vajzë e re e sapo martuar në fshatin fqinj, kthehet për disa ditë në...

Opinion

Policë e zëra që nuk janë të Lleshajt, por të Shqipërisë

Policët nuk janë të Lleshajt, por të Shqipërisë. Lleshaj identifikohet pa dyshim me policët që...

Nga Pëllumb Xhufi

“Këta politikanë të dështuar e gazetarë të frustruar nuk duan thjesht ikjen e Ramës”

Nga Pëllumb Xhufi Francesco Guccini është një këngëtar e poet i dashur italian, që u...

Opinion

Çfarë porositën “bedelët” e Këshillit Kombëtar të Sigurisë së SHBA-ve, në Prishtinë?

Nga Prof. Dr. Fadil Maloku 1. Më shqetëson pa masë, “ky farë insistimi” këmbëngulës i...

Opinion

Latifi: Ndal ISIS-t digjital në Kosovë!

Kërkim falja e Naim Abazit, për një frazë krejtësisht të pafajshme të tij, tregon efektin...

Nga Mentor Nazarko

Sadija e paralajmëroi fatin e saj, “të jetonte vetëm për Dritëroin”

Një ditë e trishtuar për botën letraro artistike të Tiranës dhe gjithë Shqipërisë. Pardje u...

Nga Irena Beqiraj

Dëgjojini kritikat e budallait, është një privilegj mbretëror!

Z. Murrizi, ndryshe nga të gjithë deputetët e PD-së, nuk e lëshoi mandatin. U përjashtua...

Nga Lutfi Dervishi

Habitemi me fundin e një filmi horror?!

Nëse një njeri në Tiranë ka hall (të madh apo të vogël) dhe kërkon ta...