MENU
klinika
Nga Mentor Nazarko

Dorashka e sfidës së Kadaresë ndaj Nobelit – Për Nobel!

Shpëtim Nazarko

“Patatja e amerikanit” dhe ditëzinjtë shqiptarë…

Mund të më thuash, se çfarë mendon ti realisht, për Rugovën? – më pyeti papritur,...

Shpëtim Nazarko

“Për Kishë të Laçit”… a ndërtohet në Laç?

Kur themeluesi i Rusisë moderne, Pjetri i Madh, vendosi të ndërtonte Petërburgun e sotëm, ndoqi...

Nga Ela Daci

Perspektivat e Bashkimit Evropian për Ballkanin Perëndimor gjatë 2020

Kur bëhet fjalë për perspektivën e BE-së për Ballkanin Perëndimor – viti 2019 pati pak...

Shpëtim Nazarko

Jozefina mallkon, Berisha e Meta heshtin, Basha heziton, Rama nënqesh

Palët u ulën për Reformën zgjedhore. Kanë vënë një afat: 15 Marsin. Kjo, për fazën...

Shpëtim Nazarko

Kush e ka çekun një milion?

Ky nuk i ka punët mirë – i thashë Berishës, aty nga janari i tridhjetë...

Pse ka një rëndësi të madhe ky raport?!

Instat publikon: Diaspora e Shqipërisë në Shifra!

Nga Alban Daci Një kontribut të rëndësishëm në lidhje me arritjen e këtij publikimi ka...

Nga Albert Doja

“Ta shohim artin a këngën e festivalit përtej universalitetit estetik”

Mikaela Minga dhe anëtarët e tjerë të përfolur të jurisë së Festivalit mund të argumentojnë...

Shpëtim Nazarko

Shiko, nuk është kënga… “Dil njëherë në penxhere…”

Ka një diferencë të madhe midis një këshlltari, qoftë ky dhe i Kryeministrit dhe një...

Nga Agustin Palokaj

Pse Kosova nuk mund të fajësojë politikanët e Shqipërisë!

As në Prishtinë e as në Tiranë liderët shtetërorë nuk do të duhej të ngurronin...

Shpëtim Nazarko

Shpella e Ali Babës dhe paratë e Edit

       E shikoj me qetësi funksionarin e lartë të një nga universiteteve tona....

Shpëtim Nazarko

Ditëzinj kafenesh, nuk është punë Rame dhe Thaçi, kjo…

      Analistët e dy krahëve të kufirit, filluan prapë tu bien tam tameve...