MENU
klinika
Përgjigjet Dr. Apostol Vaso

Pas lindjes, kam vazhdimisht dhimbje të kockave. Ku qëndron problemi?

Përgjigjet Dr. Apostol Vaso

Kam 2 muaj me djegie të muskujve. Nga se vjen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet Dr. Apostol Vaso

Kur ngrihem kam dhimbje të forta shpine. Çfarë mund të jetë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

A kanë lidhje fryrja e barkut, era e gojës dhe acarimi i lëkurës?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Jam e lodhur, pa arsye dhe kam marramendje. Çfarë mund të kem?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Më krijohet urth herë pas here. Mos po më formohet ulçera e stomakut?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Ndiej kërcitje në kraharor. Ç’mund të kem?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Jam anemike. A mund të rregullohet me ushqimin?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku endokrinolog

Si t’i kuroj gjendrat limfatike?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Si ta mbaj nën kontroll diabetin?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Kam hasur probleme me jashtëqitjen. A duhet të shqetësohem?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Kam lordoza lumbale të boshtit kurrizore. Si ta kuroj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...