MENU
klinika
Përgjigjet mjeku

Kam dhimbje gjatë urinimit. Përse ndodh?

Përgjigjet dermatologia

Më janë shfaqur lytha në këmbën e majtë. Çfarë duhet të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Kam njolla kafe në fytyrë nga mosha. Si hiqen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Vuaj nga ulçera në duoden. Çfarë duhet të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet gastroenterologu

Po bëj kohë që vuaj nga koliti. Çfarë më këshilloni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam dhimbje në veshin e majtë. Çfarë duhet të bëj?

  “Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam tharje fyti, kollë dhe rrjedhje hundësh. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Vuaj nga riniti alergjik. Çfarë duhet të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet gjinekologu

Jam në menopauzë. Çfarë më këshilloni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam fytyrë të yndyrshme. Çfarë të bëj?

  “Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Thonjtë e këmbëve më thyen lehtë. Pse ndodh kjo?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Vuaj nga hernia diskale në fund shpinë. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...