MENU
klinika
Përgjigjet neurokirurgu

U kurova për hernie diskale por këmbën e kam të mpirë, më jepni një zgjidhje

Përgjigjet mjeku i përgjithshëm

Më dridhen shumë duart, ju lutem më ndihmoni!

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam mishrat e dhëmbëve të gjakosur. Si t’i kuroj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj disa kohë që vuaj nga refluksi i stomakut. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet gastrohepatologia

Vuaj nga ulçera në stomak. Çfarë më rekomandoni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po vuaj nga dhjamosja e mëlçisë. Çfarë duhet të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam alergji nga hudhra. Si t’i parandaloj pasojat?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam diarre dhe të vjella. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet gastroenterologu

Çfarë mund të bëj kundër urthit në stomak?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Herë pas here kam dhimbje të forta barku. A duhet të vizitohem?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam shpesh fryrje barku dhe gazra. Nga se vijnë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Më kanë dalë disa kapilarë të kuq në fytyrë. Si hiqen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...