MENU
klinika
Përgjigjet mjeku

Cilat janë shkaqet që një vajzë t’i ketë vezoret jopjellore?

Përgjigjet mjeku

Nodusi në mitër, a e rrezikon shtatzëninë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Si ta bëj dallimin midis gastritit dhe ulçerës?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja gastrohepatologe

A mund të kenë fëmijët e vegjël probleme me stomakun?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

A mund të transmetohet koronavirusi nga pickimi i mushkonjave?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet Dr. Apostol Vaso

Pas lindjes, kam vazhdimisht dhimbje të kockave. Ku qëndron problemi?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet Dr. Apostol Vaso

Kam 2 muaj me djegie të muskujve. Nga se vjen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet Dr. Apostol Vaso

Kur ngrihem kam dhimbje të forta shpine. Çfarë mund të jetë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

A kanë lidhje fryrja e barkut, era e gojës dhe acarimi i lëkurës?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Jam e lodhur, pa arsye dhe kam marramendje. Çfarë mund të kem?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Më krijohet urth herë pas here. Mos po më formohet ulçera e stomakut?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Ndiej kërcitje në kraharor. Ç’mund të kem?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...