MENU
klinika
Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Djersij shumë natën. A duhet të shqetësohem?

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam fëmijën me bajame të infektuara. Çfarë më këshilloni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam dhimbje syri dhe ënjtje. Çfarë mund të jetë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam gurë në tëmth. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjt mjeku i përgjithshëm

Ndihem e lodhur, kam dhimbje kockash dhe muskujsh. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Nga fundshpina tani kam një dhimbje therëse në këmbë

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet psikologu

A duhet të marr përgjithmonë ilaçe për depresionin?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam dhimbje në qafë dhe mpirje. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet ortopedi

Çdo natë kam ngërçe në këmbë. Si t’i shmang?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Jam shtatzënë dhe shpesh më mpihen gjymtyrët. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kur ha ushqim tështij shpesh. Është alergji?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Po bëj ca kohë që kam dhimbje anash hundës dhe mbi sy. Çfarë është?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...