MENU
klinika
Përgjigjet dermatologia

Më skuqet fytyra në pjesë të ndryshme. Çfarë është?

Përgjigjet psikologu

Po bie nga pesha dhe nuk më zë gjumi natën. Çfarë duhet të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Po më shfaqen lytha në duar. Si ti heq?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet reumatologu

Më dhembin vazhdimisht kyçet. Si shpjegohet kjo?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet okulisti

Më kruhen shpesh sytë dhe i kam gjithë kohën të skuqur. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet gjinekologu

A ndikojnë stresi dhe kequshqyerja në vonesat e ciklit menstrual?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologu

Më kruhet skalpi i kokës. Kam nevojë për një këshillë!

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet otorinolaringologu

Dhimbja e veshit po shtohet gjithnjë e më shumë. Si ta kuroj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku infeksionist

Më hiqet lëkura midis gishtërinjve, nuk po e mposht dot mykun

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Duar të thata, kruarje dhe çarje lëkure kur ndryshojnë temperaturat…çfarë është?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Më ka rënë një tufë flokësh, nga çfarë shkaktohet kjo?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet logopede Lorena Cuca

Kam dëgjuar se vaksina e fruthit  tek fëmijët i çon ata në autizëm. A është e vërtetë kjo?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...