MENU
klinika
Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam tharje fyti, rrjedhje hundësh dhe pak temperaturë

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Fëmija im po kalon lin e dhenve, kurohet me antibiotikë

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Shpesh kam duart e plasaritura, si kurohen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet okulistja

Po bëj ca kohë që kam infeksion tek sytë. Si ta parandaloj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dr. Apostol Vaso

Natën kam dhimbje tek fundi i shpinës. Çfarë mund të jetë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Mezi ngjis shkallët kam probleme me gjunjët. Si kurohen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam dhimbje të mëdha të kokës. Çfarë më këshilloni?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjekja e përgjithshme

Kam problem me përqëndrimin kur dua të lexoj diçka. Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku i përgjithshëm

Kam disa ditë me herpes në buzë. Si mund ta shëroj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku i përgjithshëm

Fëmija im ka zë të ngjirur, kollë dhe dhimbje fyti. Si ta ndihmoj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet ortopedi

Natën zgjohem nga dhimbje të forta në shputën e këmbës

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku i përgjithshëm

Çdo mëngjes kam gjakderdhje nga hundët. Si ta ndaloj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...