MENU
klinika
Përgjigjet dermatologia

Kam myk në thonjtë e duarve, si ta kurojmë?

Përgjigjet otorinolaringologu

Fëmija im ka dhimbje në vesh dhe mezi e zë gjumi natën!

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet neurologu

Më dhemb koka dhe nuk më zë gjumi! Çfarë të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Kam kruarje në trup dhe kam nevojë urgjente për ndihmë!

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet hematologu

Kam humbje peshe, marrje mendësh, çfarë mund të jetë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Më skuqet fytyra në pjesë të ndryshme. Çfarë është?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet psikologu

Po bie nga pesha dhe nuk më zë gjumi natën. Çfarë duhet të bëj?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Po më shfaqen lytha në duar. Si ti heq?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Duar të thata, kruarje dhe çarje lëkure kur ndryshojnë temperaturat…çfarë është?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet dermatologia

Më ka rënë një tufë flokësh, nga çfarë shkaktohet kjo?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet logopede Lorena Cuca

Kam dëgjuar se vaksina e fruthit  tek fëmijët i çon ata në autizëm. A është e vërtetë kjo?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Pergjigjet pediater Sokol Buba

Vura re se fëmija im kishte njolla gjaku në pampers, nga çfarë i vjen kjo?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...