MENU
klinika
Përgjigjet mjeku

Fëmija im kur ha vezë mbushet me puçrra. Çfarë është?

Përgjigjet mjeku

Më mpihen vazhdimisht duart. Si shpjegohet?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Mund të jetë kapskllëku arsyeja pse shtoj në peshë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

A është normale që të keni melasma gjatë shtatzënisë?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Si ta kuptojmë nëse kemi simptoma apo mosbalancim hormonal?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Sa vitaminë D mund të marrin fëmijët?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Dhimbja e kofshës dhe kufizimi i lëvizjeve, si kurohen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Vuaj nga migrena, por më dhembin edhe veshët

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Jam shtatzënë dhe alergjike. Çfarë mund të përdor?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Si mund të trajtohen zhurmat në vesh?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Sa shpesh duhet të kryejnë kontrolle të syve të sëmurët me diabet?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...

Përgjigjet mjeku

Më janë krijuar disa pika të bardha në bajame, si mund të hiqen?

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet...