MENU
Jeta e një pensionisti

Sela, njeriu i veprave të mëdha dhe i një pensioni qesharak

Me pushime në Kallm

Në Durrës nuk shkohet me pushime për hall, sidomos kur je për në Kallm

Valdete Osmani, një nga gazetaret e Kosovës tregonte, në një intervistë për një nga televizionet...

Pasioni i një durrësaku

Edi Shuka befason me një galeri vlerash tipike të Durrësit

I janë dashur 18 vjet për të konceptuar studio galerinë që u ka prezantuar rishtazi...

90-vjeçari multidisiplinar

I endur në shumë kombe e vepra

Të njohësh një njeri është si të njohësh një komb, shprehet në një hyrje të...

Ndotja buzë detit

Të pushosh mes mbeturinave të Kepit të Rodonit

Deri para pak kohësh ka qenë një vend i pavizituar, për shkak edhe të fortifikimit...